Antistatische kleding

Het grote voordeel van antistatische kleding is dat het vlamvertragend werkt. Bij vuurgevaarlijke situaties is het dan ook verplicht om deze beschermende kleding te dragen. Met de juiste antistatische kleding kun je de veiligheid van werknemers en hun omgeving waarborgen. Ook tijdens werksituaties als lassen is het nodig om deze kleding te dragen. Om onze bezoekers te helpen met het vinden van de juiste antistatische kleding, hebben wij praktische informatie samengesteld over de aanschaf van antistatische kleding. Waar kun je dit kopen en wat is het beste merk? Dat lees je hier.

Antistatische kleding kopen

Doordat er veel situaties zijn waar brand kan ontstaan, is het aanbod van antistatische kleding erg groot. De juiste antistatische kleding werkt vlamvertragend en is zuurbestendig. Er zijn een aantal groothandels en webshops waar je terecht kunt voor de aankoop van antistatische kleding:

  • www.lavans.nl – een webshop die de garantie biedt voor veilig werken met deze kleding
  • www.vlamvertragendekleding.nl – deze webshop heeft alle benodigde kleding voor wanneer je werkt met vlammen of lassen.
  • www.workwear4all.nl – een allround shop met een ruim assortiment in antistatische kleding.
  • www.majestic.nl – webshop met antistatische kleding als jassen, broeken, shirts en accessoires van topkwaliteit.

De beste merken van antistatische kleding

Antistatische kleding is dus bij genoeg webshops verkrijgbaar, maar wat zijn nu de beste merken op dit gebied? Een absoluut topmerk is Hi-Vis, een veelgebruikt merk met allerlei mogelijkheden op het gebied van antistatische kleding. Ook het merk Havep is een aanrader wanneer het gaat om de aanschaf van beschermende kleding. Deze kleding voldoet aan alle voorwaarden en is van goede kwaliteit.