Beschermbrillen

Een beschermbril kan in de zorg een uiterst bruikbare accessoire zijn. Onder andere tijdens operaties wordt vaak gebruik gemaakt van zo’n beschermbril, maar er zijn ook andere situaties waarbij deze bril een uitkomst kan zijn. Het gebruik van een beschermbril heeft als belangrijkste reden het voorkomen van oogschade. Er zijn in de zorg verschillende manieren waarop oogschade opgelopen kan worden en met een kwalitatief goede beschermbril wordt het risico hierop aanzienlijk verminderd. Voor onze bezoekers hebben wij bruikbare en praktische informatie over de aanschaf van beschermbrillen samengesteld.

Beschermbrillen kopen

Je kunt bij diverse medische groothandels terecht die beschermbrillen verkopen. Onder andere www.seton-signalering.nl is een vooraanstaande webshop als het gaat om de verkoop van beschermbrillen en andere accessoires voor in de zorg. Ook de webshop www.unishorebedrijfskleding.nl is een goede plek voor de aankoop van beschermbrillen. Tot slot is www.medbis.nl ook gespecialiseerd in de verkoop van allerlei artikelen in de zorgsector, waaronder accessoires als beschermbrillen. De beschermbrillen voor in de zorg hebben ook zijbescherming, zodat bloed of andere vloeistoffen op geen enkele manier in de ogen kunnen komen.

Bekende beschermbril merken

Welke merken zijn goed als het gaat om beschermbrillen? Er zijn een aantal vooraanstaande merken waar je terecht kunt voor de aanschaf van een goede beschermbril, en deze hebben we voor je op een rij gezet.

  • Klinion Protection – degelijke beschermbril met verstelbare poten, zijbescherming en een kraswerende coating.
  • Hogies – dit Australische merk ontwikkelt beschermbrillen van topkwaliteit met een uniek design.
  • Honeywell – goede beschermbrillen met handige verstelbare poten.