Beschermende kleding voor in de zorg

Er werken duizenden mensen in de zorg, en dit kunnen verschillende branches zijn. Tandartsen, ziekenhuizen, verpleeghuizen, dokters of de thuiszorg: het zijn allemaal onderdelen van de zorgsector. Waar in de zorg je ook werkzaam bent, het is ten alle tijden belangrijk om te zorgen voor hygiëne. Dat kan voor een groot deel al opgelost worden met de juiste beschermende kleding. De beschermende kleding voor in de zorg kan onder andere bestaan uit comfortabele en veilige werkkleding, maar ook uit accessoires als schorten, handschoenen, jassen en maskers.

Beschermende kleding voor in de zorg kopen

Omdat de zorgsector erg groot is zijn er logischerwijs ook genoeg plekken waar je terecht kunt voor de aanschaf van beschermende kleding voor in de zorg. Om de zoektocht voor onze bezoekers makkelijker te maken hebben we een lijst samengesteld met daarin een aantal webshops waar je terecht kunt voor het aanschaffen van beschermende kleding voor in de zorg:

Gezien veel shops door de voorraad heen zijn plaatsen wij ook Amazon & Bol.com die soms nog een oplossing kunnen bieden

  • Amazon Medische Werkkleding
  • www.abena.nl – de webshop voor beschermende werk- en operatiekleding.
  • www.bedrijfs-kleding.nl – wat je ook zoekt: bij deze webshop zul je het zeker vinden, dankzij het ruime assortiment.
  • www.werkkleding.nl – hier vind je kleding voor de zorg en ook handige accessoires.
  • www.tenkatetextiel.nl – kwalitatieve kledij voor in de zorg vind je hier.
  • www.praxisdienst.nl – de webshop voor alle medische artikelen, waaronder operatiekleding.

Bekende merken van beschermende kleding in de zorg

Er zijn een aantal merken beschikbaar die bekend en geliefd zijn onder gebruikers van beschermende kleding in de zorg. Je kunt bijvoorbeeld op zoek gaan naar het merk Alsico, waar je allerlei kleding voor in de zorg kunt aanschaffen. Ook het merk Haen staat bekend om de goede kleding. Voor schoenen voor in de zorg kun je kijken naar Wock of Sanita.