Beschermende onderkleding

Beschermende onderkleding kan een belangrijke toevoeging tijdens het werk zijn, om verschillende redenen. Beschermende kleding kan zowel zorgen voor extra stevigheid bij valgevaar, maar ook voor een extra kledinglaag bij een lage temperatuur. Er zijn dus tal van toepassingen met beschermende kleding en er zijn veel sectors die hier gebruik van maken. Voor onze bezoekers hebben wij praktische informatie verzamelt over de aanschaf van beschermende onderkleding. Hier vind je onder andere waar je terecht kunt voor deze kleding en wat de beste merken zijn.

Beschermende onderkleding kopen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor het kopen van beschermende onderkleding. Wanneer je werkzaam bent in de bouw, is de aanschaf van vlamvertragende onderkleding van bijvoorbeeld www.workwear4all.nl aan te raden. Bij www.bedrijfs-kleding.nl is er ook een groot aanbod in thermokleding die beschermt tegen de kou wanneer langere tijd buiten gewerkt moet worden. Ook bij www.workmanstore.nl en www.welkoop.nl kun je terecht voor deze bruikbare en beschermende onderkleding.

De beste merken van beschermende onderkleding

Welke merken zijn het meest vooraanstaand als het gaat om beschermende onderkleding? Wij hebben voor onze bezoekers de beste merken van deze kleding op een rij gezet.

  • Blaklader – een grote en vaak terugkerende naam op het gebied van beschermende kleding. Hier vind je ook kwalitatieve onderkleding.
  • Sioen – dit merk staat voor kwalitatief hoogwaardige onderkleding voor een goede prijs
  • Projob – dit merk verkoopt comfortabele beschermende onderkleding, maar ook onderjassen en andere kledij.
  • Tricorp – vooraanstaand merk met veel opties, waaronder in thermokleding als broeken en shirts.