Hitte- en vuurbestendige kleding

Hitte- en vuurbestendige kleding wordt vooral gebruikt in situaties waarin vuurgevaar is. Werkomstandigheden zoals bij lassen of bij het verkeren in gebieden met vuur is hitte- en vuurbestendige kleding van groot belang. Hiermee is het risico op letsel aanzienlijk minder; hitte- en vuurbestendige kleding is in veel situaties onmisbaar. Hier vind je alle informatie over deze beschermende kleding, zoals waar je het kunt kopen en welke merken aan te raden zijn. Op deze manier zijn de belangrijkste zaken voor bezoekers uitgelegd.

Hitte- en vuurbestendige kleding kopen

Er zijn verschillende plekken waar je terecht kunt voor hitte- en vuurbestendige kleding. Deze beschermende kleding kun je zowel in de winkels kopen als online. Er zijn tal van webwinkels, waaronder proforto.nl en workmanstore.nl, waar je hitte- en vuurbestendige kleding van goede kwaliteit kunt aanschaffen. Verder zijn er nog tal van andere (online) locaties waar je terecht kunt voor beschermende kleding tegen hitte en vuur.

Bekende merken van hitte- en vuurbestendige kleding

Welke merken kun je het beste aanschaffen als het gaat om hitte- en vuurbestendige kleding? Er zijn een aantal topmerken waarbij je verzekerd kunt zijn van de goede kwaliteit van de kledij. Je kunt deze kleding online bij de merken zelf bestellen of bij webshops waar ze verkocht worden. Hier vind je een aantal bekende merken van hitte- en vuurbestendige kleding.

  • Hurricane – professionele kleding van uitstekende kwaliteit
  • PWG – een merk dat de kleding blijft optimaliseren met adviezen uit het werkveld
  • Portwest – een van de grootste fabrikanten van beschermende kleding
  • M-Wear – beschermende kleding dat voldoet aan alle eisen zoals veiligheid, bescherming en comfort.