Isolatiejassen Zorg

Om de veiligheid in bijvoorbeeld een operatiekamer te waarborgen, wordt ten alle tijden gebruik gemaakt van isolatiejassen. Door het gebruik van deze jassen wordt niet alleen de eigen kleding beschermd, maar is er ook minder risico op de overdracht van bacteriën en/of virussen. Na het gebruik van de isolatiejas wordt deze in de meeste gevallen weggegooid. Op deze manier zijn het ziekenhuis en de patiënt verzekerd van de hygiëne en veiligheid in ruimtes als een operatiekamer. In sommige gevallen wordt er echter ook voor reiniging gekozen. Waar kun je isolatiejassen kopen en wat zijn de beste merken? Wij hebben deze praktische informatie voor onze bezoekers op een rij gezet.

Isolatiejassen kopen:

Gezien de enorm toegenomen vraag van dit soort isolatiejassen rondom het Coronavirus zijn veel webshops door de voorraden heen.

Voor het kopen van een isolatiejas heb je een groothandel of grote webshop nodig die gespecialiseerd is in de verkoop van beschermende kleding voor in de zorg. Bij deze webshops kun je rekenen op de goede kwaliteit van de isolatiejassen. Natuurlijk kun je ook kijken op de grote marktplaatsen ( Bol.com bijvoorbeeld ) of hier nog wat te vinden is. Voor  iedereen op deze website hebben wij een lijst gemaakt met webwinkels waar isolatiejassen gekocht kunnen worden:

Bekende merken van isolatiejassen

Isolatiejassen komen in allerlei soorten en maten, en ook van verschillende merken en fabrikanten. Er zijn dan ook een aantal bekende merken die veelvuldig gebruikt worden in de zorg. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Emdamed en Klinion Protection. Deze merken staan niet alleen bekend om de veiligheid, maar ook om het draagcomfort, een belangrijke toevoeging.