Operatiekleding

De naam zegt het al: operatiekleding wordt gebruikt tijdens het uitvoeren van operaties. In de operatiekamer is hygiëne van groot belang, omdat een al zieke patiënt nog meer vatbaar is voor bacteriën. Om dit te voorkomen wordt onder andere gebruik gemaakt van operatiekleding. Dit is speciale kleding dat over het eigen uniform wordt aangetrokken. Deze kleding wordt na de operatie weer weggegooid om zo een goede hygiëne te kunnen blijven waarborgen. Om zeker te zijn van professionele en kwalitatieve operatiekleding kun je hier terecht voor de belangrijke zaken aangaande de aanschaf van deze beschermende kleding.

Operatiekleding kopen

Er zijn een aantal groothandels en webshops waar je als bedrijf terecht kunt voor de aanschaf van onder andere operatiekleding. Waar kun je precies naartoe op het moment dat je operatiekleding nodig hebt en welke webwinkels zijn daarvoor het best? Voor onze bezoekers hebben we een lijst samengesteld met een aantal kwalitatieve webshops:

  • www.qs-bedrijfskleding.nl – voor comfortabele en veilige operatiekleding kun je hier terecht.
  • www.praxisdienst.nl – hier vind je een ruim aanbod van operatiekleding zoals schorten en broeken.
  • www.zorgkleding.nl – ook hier kun je terecht voor betaalbare en kwalitatieve kleding voor in de operatiekamer.

De beste operatiekleding merken

Vaak kun je bij deze webshops ook uit meerdere merken kiezen. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat de merken allemaal kwalitatief hoogwaardig zijn en de hygiëne verbeteren. Er zijn een aantal goede merken die je kunt overwegen om aan te schaffen: onder andere Tegler, Hartmann en Lohmann-Rausche zijn uitstekende merken als het gaat om kleding voor in de operatiekamer.