UV-werende werkkleding

In sommige branches wordt er regelmatig of altijd buiten gewerkt. Dit kan zowel in de zomer als in de winter risico’s met zich meebrengen. Wanneer de zomer aanbreekt en er warme dagen aankomen, is het dan ook aan te raden om gebruik te maken van UV-werende kleding. Met deze beschermende kleding zorg je ervoor dat de UV-stralen van de zon niet tot de huid kunnen komen en daarvoor letsel kunnen zorgen. De kleding bedekt de huid en hierdoor is ook insmeren met zonnebrand niet meer nodig. De beste plekken om UV-werende kleding aan te schaffen, vind je hier.

UV-werende kleding kopen

Een gewoon shirt houdt maar een klein gedeelte van de UV stralen tegen, terwijl een UV-werend shirt tot wel 98% van de straling tegenhoudt. Je bent dus verzekerd van de beste bescherming. Waar kun je terecht voor UV-werende kleding? Wij helpen je graag met het vinden van locaties en winkels waar je deze beschermende kleding kunt kopen. Je kunt online bijvoorbeeld kijken bij www.sibex.nl, maar ook bij www.bever.nl ben je aan het goede adres voor kwalitatieve kleding dat UV-straling weert.

De bekende UV-werende kleding merken

Er zijn een aantal goede merken waarbij je zeker kunt zijn van de beste UV-werende kleding. Zo heeft de al eerder genoemde webshop Sibex een eigen lijn van UV-werende kleding, waarbij goed wordt gelet op het comfort. Ook van Odiezon zijn allerlei kledingstukken ontwikkelt die de straling van UV op de huid tegengaan. Op deze manier ben je verzekerd van de juiste kleding voor de juiste situatie.