Werkhandschoenen

Een van de belangrijkste en onmisbare producten in de zorg is de handschoen. Met een goede handschoen kun je veel voorkomen: de overdracht van bacteriën en bacillen of ziektes. Het is daarom in de zorg van groot belang dat er gebruik wordt gemaakt van handschoenen. De meeste handschoenen in de zorg zijn wegwerp en kunnen dus na gebruik direct weggegooid worden, om zo te zorgen voor een goede hygiëne. Met de juiste handschoenen ben je verzekerd van bescherming en hygiëne op de werkvloer. Voor de bezoekers hebben we dan ook een aantal zaken uitgezocht over de aanschaf van handschoenen.

Werkhandschoenen kopen

Waar kun je onder andere terecht voor wegwerphandschoenen? Er zijn talloze mogelijkheden, maar er zijn een aantal goede webshops die eruit springen. Zo kun je terecht bij www.seton-signalering.nl voor een ruim aanbod van latex handschoenen voor in de zorg. Deze webshop is de specialist in wegwerphandschoenen. Een andere goede website is www.hygienepapier.nl, een groothandel waarbij je zowel gepoederde als poedervrije handschoenen kunt aanschaffen. Andere aan te raden webshops zijn: www.thaly.nl en www.papstar-shop.nl.

Bekende merken werkhandschoenen

Handschoenen zijn er genoeg, maar wanneer je ze nodig hebt voor in de zorg kan het lastiger zijn om een goed merk te vinden. Daarom hebben we een aantal goede merken gevonden, waarbij je verzekerd bent van goede kwaliteit handschoenen. Een van deze merken is Klinion Protection, een vooraanstaand merk met handschoenen van topkwaliteit. Ook M-Safe en Tricot zijn prettige merken met een ruim aanbod van handschoenen. Je kunt hier kiezen uit zowel latex als nitril of steriele handschoenen.