Winterkleding

Wanneer de winter aanbreekt en de temperaturen lager worden, is het minder aangenaam om buiten te werken. In dit geval is het belangrijk om de juiste lichaamstemperatuur te behouden, door middel van winterkleding. Winterkleding is verplichte kleding voor werknemers wanneer het te koud is om langere tijd buiten te werken. Niet alleen voor buitenwerk, maar ook voor het werk in loodsen en koelcellen is winterkleding belangrijk. Werkgevers zijn dan ook verplicht om in deze gevallen te zorgen voor de juiste beschermende kleding voor de werknemers.

Winterkleding kopen

Winterkleding kopen kan op genoeg plekken, maar wanneer je echt op zoek bent naar beschermende kleding voor tijdens het werken in de buitenlucht, is het lastiger om iets te vinden. Om je hierin te helpen hebben we een aantal goede webshops voor je op een rij gezet waar je gegarandeerd goede winterkleding kunt aanschaffen.

  • www.totalprotex.nl – een allround webshop met allerlei beschermende winterkleding, waaronder overalls.
  • www.prepshop.nl – hier vind je beschermende winterkleding van goede kwaliteit.
  • www.shop.eriks.nl/veiligheid-kleding – een uitgebreide webshop met alle soorten kleding, waaronder winterkleding.

Bekende merken winterkleding

Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een specifiek goed merk van winterkleding. Met goede beschermende winterkleding kun je de veiligheid van werknemers garanderen, ook tijdens lage temperaturen. Een van de beste merken op het gebied van winterkleding is Portwest. Hier vind je allerlei thermokleding van uitstekende kwaliteit. Ook het merk Mascot is een goed merk als het gaat om kwalitatieve winterkleding. Daarnaast is Sioen ook een aanrader: dit merk heeft comfortabele en goede werkkleding voor in de winter.